تبلیغات
رشکوئیه و داشتن لحظاتی شاد در کنار همدیگر - 13 به در
رشکوئیه و داشتن لحظاتی شاد در کنار همدیگر
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من

 

        یک روز خوب در دامان بیابان خدا

برا ما ساکنین رشکوییه روز 13 به در روز خاطره انگیزیه. روزی که به همراه فامیل و آشنایان فارغ از همه چیز خونه و گوسفندو مرغ و خروس  و زندگی رو ول کرده و رهسپار طبیعت می شویم. رهسپار طبیعت که چه عرض کنم رهسپار بیابون و برهوت .البته 13 به درهمیشه حواشی خاص خودشو داره . یه سری اتفاقات ناخوشایندی به وقوع می پیوندعه مثلا مرغ و خروس ها و گوسفندای زیادی به سرقت می رن .پس قبل از رفتن به سیزده به در می بایست حتما فکری اساسی برای احشام خانه بردارید. مرغ کیلو 6700 و گوشت کیلو 25000 تومن. پس حتما فکری بردارید . حالا اگه برگشتید خانه و با جای خالی اونا رو به رو شدید صرفا جهت تجدید خاطرات سری به بیابونای اطراف یزنید . حتما با بقایای اونا رو به رو خواهید شد . زیاد هم ناراحت نشوید چون لااقل اسباب راحتی و شادی برخی جوانکان از خدا بی خبر ده را فراهم آورده اید و باعث شدید سیزده به در به آنها بیشتر خوش بگذرد.

ادامه مطلب...

 

 

 شاید برعکس جاهای دیگه که تو این روز به جاهای سرسبز و پارک ها سر می زنن یا به جایی که لاقل آب باشه و آبادی . ما تو این روز تو بیابون های  اطراف منزل می زنیم . فرقی هم نمی کنه تر سال باشه یا خشک سال . چند تا خونواده با هم می شیم و راهی کویر و بیابون .( بزرگ ترین کارناوال سیزده به در امسال هم مربوط یه طایفه.... بود که بالای 10 تا ماشین بودند و یک نیسان فقط کنده های متعلق به اونا رو جابه جا می کرد) .

بیابون و ریواس : همون طور که از شواهد و قرائن پیداست و گزارشها از سطح بیابونای اطراف نشون می ده میزان رویش  این محصول استراتژیک نسبت به پارسال رشد چشمگیری داشته  و طرفداران و دوست داران این محصول می تونن تا دیر نشده یه سری به بیابونا بزنن و مطمئن باشن که دست خالی بر نمی گردن . ریواس یک گیاه غنی از املاح معدنیه و یک داروی بسیار خوب برای فشار خون و قند و چربی . اشتها آور و مفید برای حواس بینایی و چشایی .  برای کاهش قند خون در بیماران دیابتی یا قندی خیلی خوب جواب داده . پس امسال حتما ریواس بخورید.

بیابون و کماج : کماج سیزده به در اونم تو  بیابون یه چیز دیگه است . خصوصا اگه تیلیت کنی تو ماست تازه و ....

یه فیلم از مراحل تهیه اون گرفتم که به زودی تو وب می زارم . روش تهیه بسیار ساده . خمیر نان معمولی تهیه کرده . روی یه زمین سخت مقداری قیچ آتش می زنید و می زارید خوب بسوزه. حواستون هم باشه کندن قیچ اگه جنگل بانی ببینه جریمه داره و اگه نبینه که هیچ . خوب که قیچ های خشک سوخت و خاکستر شده اونا رو کناری زده و خمیر رو روی سطح  زمین پهن کرده و روی اون باقیمانده ذغال های حاصل از قیچ رو می ریزیم . نیم ساعتی صبر کرده و بعد کماج رو بیرون آورده و تمیز کرده و مصرف می کنیم

نکته حایز اهمیت در مورد کماج این هست که .اصلا نباید به مسایل بهداشتی توجه کرد. چون ما تا حالا نشنیدیم و ندیدیم کسی با خوردن کماچ حتی یه دل درد ساده بگیره . پس بی خیال ظاهر سیاه و خاکی کماچ بشید .

 این نکته رو هم باید گفت که شاید در ظاهرفرایند پخت کماج  خیلی ساده به نظر برسه اما کار هر کسی هم نیست . نیاز به تجربه داره .نوع خمیر و مدت زمان طبخ کماج خیلی مهمه و نوع زمین انتخابی . نوع هیزم .

 

                       عکس و اطلاعات تکمیلی به زودی .





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 14 فروردین 1392
سه شنبه 24 مرداد 1396 11:07 ق.ظ
I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues?
A number of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.

Do you have any suggestions to help fix this problem?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی